Consiliere & Coaching în Finanțe Personale

Dacă simți că:

$ Îți faci griji că nu ai siguranță financiară?

$ Plata datoriilor este o sursă de stres?

$ Parcă tot nu ai suficienți bani, chiar dacă câștigi mai mult?

$ Nu-ți ajung bani pentru visele tale?

$ Vrei să economisești mai mult?

$ Întâmpini dificultăți în gestionare banilor tăi?

Atunci... Te invit să ne întâlnim la o ceașcă de ceai, în cadrul unei ședințe de Consiliere & Coaching în Finanțe Personale.

În cadrul ședințelor te pot ajuta să:

# Faci ordine în viața ta financiară și să vezi mișcarea banilor din viața ta.

# Organizezi și gestionezi mai eficient banii cu ajutorul instrumentelor practice: 

- bugetul cu venituri, cheltuieli & cashflow;

- bilanțul contabil cu active și pasive;

- averea netă și declarația financiară.

# Faci radiografia ta financiară, care să reflecte cine ești și unde te afli pe plan financiar:

- convingerile tale legate de bani, valorile tale, relația ta cu banii;

- personalitatea ta financiară și profilul tău de risc;

- situația ta financiară și obiectivele tale financiare.

# Elimini datoriile din viața ta, economisești mai mult și găsești metode de a reduce cheltuielile tale.

# Faci propria planificare financiară ca să-ți poți realiza visele, obiectivele, și ca să-ți asiguri viitorul financiar.

# Analizezi situația ta financiară astfel încât să găsești soluții de îmbunătățire în concordanță cu valorile tale.

# Fii pregătit/ă pentru "a păși cu dreptul" în lumea investițiilor.

Ce câștigi din ședințele cu mine?

$ Timp și sănătate financiară, bani.

$ Siguranță și liniște.

$ Informații aplicate și acțiuni practice.

$ Claritate și structură.

$ Sistem eficient de management al banilor.

$ Organizare și disciplină financiară.

$ Inspirație și motivație.

$ Scapi de grija banilor.

$ Scapi de presiune financiară.

$ Scapi de datorii.

Cine sunt eu?

Numele meu este Stela Barbaroș, sunt Călăuza ta în Finanțe Personale și te ajut să devii Maestrul Finanțelor tale!

Facilitator în Aliniere Financiară în Cuplu, Consilier pentru Dezvoltare Personală Integrală, Terapeut, autoarea Programului de Dezvoltare Financiară Integrală "Prietenie cu banii", autoarea Agendei de Planificare Strategică PersonalăFondatoare Centrului de Creație și Feminitate "Stellaria" din Cluj-Napoca.

Am creat acest serviciu de Consiliere & Coaching în Finanțe Personale pentru tine, pentru că îmi doresc și pot să te ajut să ai claritate și să creezi echilibru, siguranță în viața ta financiară și să-ți gestionezi mai eficient banii în concordanță cu valorile tale.

În cadrul ședințelor, ofer și împărtășesc cu tine din:

- Experiența mea de aproape 10 ani de gestionare eficientă a banilor în cuplu, prin crearea propriului sistem de management financiar.

- Experiența mea de 5 ani în domeniul financiar-bancar, pe partea de planificare strategică, control bugetar și creditare.

- Informațiile structurate și aplicate de mine din zeci de cărți, cursuri, evenimente, articole despre finanțe personale, educație financiară, dar și psihologie, dezvoltare personală și spirituală.

despre

Cum se desfășoară o șendință?

* Ședința de Consiliere & Coaching în Finanțe Personale se desfășoară la o dată și oră stabilită împreună.

* Organizarea și desfășurarea ședințelor e flexibilă și adaptată nevoilor tale.

* O sesiune durează 60 minute și este 1 la 1.

* Contribuția ta financiară pentru o ședință este de 399 RON 300 RON (transfer bancar).

Pentru a programa o ședință sau pentru orice întrebări/neclarități legate de ședințele de Consultanță & Coaching, scrie-mi cu încredere pe  contact@stelabarbaros.com sau pe facebook/stella.barbaros

Află ce spun clienții:

"Tot citeam în diverse cărți de educație financiare recomandate aici pe blog despre importanța bugetului, Stela tot punea accent pe asta, mie și soțului meu, însă ni se părea fără sens. "N-avem nevoie noi de așa ceva, noi nu cheltuim mulți bani, noi nu dăm banii pe prostii."

Până la urmă m-am dus la o întâlnire cu Stela, în care mi-a explicat importanța bugetului, cum să folosesc excelul de pe blog și foarte bine am făcut." Suntem abia la a 3-a lună de completat însă rezultatele sunt impresionante:

- e mai simplu de completat decât speram, îmi imaginam că o să-mi consume foarte mult timp, dar nu e așa;

- soțul meu e foarte încântat și îmi tot laudă inițiativa, deși, reiese că, de fapt, cheltuim mai mult decât credea el. Acum știm exact unde ne situăm și ce trebuie ajustat;

- de la o persoană care nu știa și nu o interesa cât costă o pâine, am ajuns să caut oferte, să cumpăr en-gros și să am o satisfacție mare când găsesc același produs mai ieftin;

- am ajuns să realizez că e important un echilibru, erau anumite domenii unde nu aveam limite (nevoile copilului) și altele unde limita era prea jos (nevoile mele).

Datorită explicațiilor Stelei și a bugetului, am ajuns să ne facem ordine și în economii. Văd și simt cum totul se clarifică și se demistifică. Mulțumesc, Stela, pentru excelul cu bugetul, pentru deschidere, pentru timpul și explicațiile oferite și pentru răbdare!"

Simona Lar

"Mulțumesc, Stela Barbaroș, pentru timpul acordat și pentru tot ce am putut discuta cu tine... m-ai ajutat să primesc o claritate în privința finanțelor personale și a fost definitiv un timp câștigat... m-am simțit în siguranță și liniște . Mulțumesc cu recunoștintă."

Nadia Avram

"Stela Barbaroș îți sunt recunoscătoare pentru piesa din puzzle pe care am descoperit-o alături de tine. Și vreau să îți spun că pentru prima dată mi-am făcut un buget concret ținând cont de recomandările de la tine. A fost o sesiune foarte productivă. Ești foarte bună și pasionată de ceea ce faci. Felicitari. A fost o plăcere sa lucrez cu tine."

Alina Leonte

"Am mers la consultația financiară cu Stela Barbaroș, fiind motivată de întrebări legate de investiții sustenabile, dar fiind totodată curioasă de serviciile pe care le oferă.

Am planificat să discutăm o oră, dar care spre surprinderea mea s-au transformat în două și jumătate. Timpul a trecut ca în zbor. Stela a pregătit un set de întrebări pentru a înțelege personalitatea și situația mea financiară. Prin întrebările ei, m-a ajutat să-mi înțeleg propria preferință financiară și ceea ce aș putea face pentru a-mi realiza intențiile și visurile. După consultație mi-a trimis informație utilă, recomandări de cărți și articole pentru a înțelege tema investițiilor mai bine.

Îi mulțumesc pentru timpul acordat și o recomand cu drag, tuturor care sunt în căutare de răspunsuri legate de investiții private."

Ana Terenti

"Iată-mă la nicio săptămână, după întâlnirea cu Stela, la bancă, facând primele acțiuni pentru reducerea perioadei unui credit ipotecar. Pretty amazing, dacă mă gândesc că am pornit din punctul în care eram absolut convinsă că nu se pot face nimic legat de modul în care mi gestionez banii.

A fost o sesiune bogata 😊 în care am putut privi gestiunea financiară și altfel. Pe de o parte, într-un mod mai personal, ca reflexie a propriilor convingeri și valori; pe de altă parte ca ceva dinamic, care se poate schimba pe măsură ce devin conștientă de limitarile mele și de cum pot acționa pentru a schimba. 

Dar, cel mai prețios pentru mine a fost o idee/ o propunere din partea Stelei, pe care am și pus -o în practică, legată de cum îmi pot diminua perioada de creditare pentru un credit ipotecar. O idee, dar și motivație, o nouă perspectivă și încredere că pot face asta.

Multumesc, Stela!"

Roxana Sârbu


Nu mai amâna! Alege să devii Maestrul Finanțelor Tale!