Despre

Te salut! Numele meu este Stela Barbaroș și misiunea mea este să aduc inspirație și lumină în viața oamenilor pentru a-i ajuta să devină mai mult, să creeze echilibru și claritate în viața lor, pe cele 4 planuri de existențialitate: fizic, mental, emoțional și spiritual. Cum reușesc să-mi îndeplinesc misiunea? Răspunsul e... prin activitățile, serviciile și produsele, pe care le ofer lumii în calitate de:

despre

Consilier & Coach în Finanțe Personale și Dezvoltare Personală Integrală, Trainer acreditat ANC, Autoarea Programului de Dezvoltare Financiară Integrală "Prietenie cu banii", Autoarea Agendei de Planificare Strategică Personală, Fondatoare Centrului de Creație și Feminitate "Stellaria" din Cluj-Napoca

Vin cu experiență de peste 5 ani în domeniul financiar-bancar, pe partea de planificare strategică, control bugetar și creditare. Am absolvit facultatea de Finanțe și Bănci, iar studiile de master le-am făcut la specializarea - Reclamă și Relații Publice.

Am început să-mi gestionez conștient și asumat finanțele personale din anul 2012, când am făcut primul pas de aliniere financiară în cuplu. Moment în care a avut prima discuție serioasă despre bani în familia noastră, ce a condus spre crearea propriului sistem de gestionare a banilor, care s-a dovedit, în timp, a fi foarte eficient.

De-a lungul timpului, am studiat și aplicat din cărți, cursuri de educație financiară, am învățat din experințele de viață trăite. Acestea au fortificat ceea ce am construit în viața financiară a familiei noastre și ne-au ajutat să atingem siguranța financiară și să facem primii pași în investiții.

Nu pot să nu menționez, și "profesia de mămică". Aceasta a contribuit la decizia mea de a renunța la postura de angajat, mi-a oferit libertatea de a fi eu însumi și m-a ajutat să-mi redefinesc misiunea în concordanță cu ceea ce sunt. 

De profesie sunt analist cu experiență în planificare strategică, control bugetar, marketing și creditare, acumulat într-o perioadă de peste 5 ani în domeniul financiar-bancar. Am absolvit facultatea de Finanțe și Bănci, iar studiile de master le-am făcut la specializarea – Reclamă și Relații Publice.

Nu pot să nu menținez, și ,,profesia de mămică”. Aceasta mi-a oferit pauză în carieră, care m-a ajutat să mă redescopăr, să mă remodelez, să mă recreez.

În cele din urmă, mi-am redefinit misiunea mea în viață. Și anume, să fiu mai mult, să dăruiesc mai mult, să am un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, oferind valoare adăugată, prin ceea ce sunt și ce fac.

Din acel moment, a început formarea mea, ani la rând, în dezvoltare personală, dezvoltare spirituală, terapie de medicină alternativă, training & coaching. A crescut dorința de a contribui, de a dărui și a aduce valoarea adăugată de impact în viața oamenilor, dar și setea de cunoaștere și de creație. Astfel, în anul 2022, am fondat Centrul de Creație și Feminitate "Stellaria", care vine să creeze și să faciliteze un spațiu de conținere și susținere, pentru ca femeile să se întoarcă "acasă", la originea feminității lor, într-un cadru creativ, terapeutic și educativ.

Ador timpul petrecut cu familia mea, alături de care pot să trăiesc iubirea, bucuria, ambundența și recunoștința. Iubesc timpul petrecut în natură sau atunci când îmi exprim ființa prin pictură, cântec, dans și poezie. Îmi place să citesc, să studiez și să aplic ce învăț din cărți, cursuri de educație financiară, dezvoltare personală, psihologie, spiritualitate, antreprenoriat. Iubesc să împărtășesc cu oamenii din darurile, experiența și cunoștințele mele.

Îți mulțumesc că ai citit povestea mea și sper din toată inima ca pe acest site să găsești inspirație și lucruri utile care să te ajute să devii mai educat financiar, mai dezvoltat personal, să devii mai mult!

Dacă simți că rezonezi și vrei să ne cunoaștem mai bine, te invit să citești articolele publicate pe blog, să mă urmărești pe Facebook sau să te abonezi mai jos la newsletter. Iar pentru orice idei, feedback sau propuneri de colaborare, trimite-mi un mesaj.

Cu recunoștință,

Stela Barbaroș


Intră în comunitate și
fii la curent cu cele mai noi articole!

*Colectez, folosesc și îți protejez datele în concordanță cu Politica de confidențialitate.